Solarium til salgs – Alt du trenger til ditt solarium

Hvis du stadig kjenner et behov for ekstra lys og varme i vinterhalvåret, er solarium et fantastisk hjelpemiddel for å få bukt med lav energi og grå vinterhud. Det kan også fungere som et tilskudd til en sydenferie med dårligere vær enn forventet.

Å bruke solarium i moderate doser gir mye D-vitaminer. Det er gunstig når solas UV-stråler ikke gir D-vitamin her i Norge. Faktisk har forskning vist at man gjennom 2 x 10 minutter i solarium i uken dekker D-vitaminbehovet i vinterhalvåret.

Enten du skal starte ditt eget solsenter eller ønsker å ha et privat solarium hjemme, har vi alt du trenger av profesjonelt utstyr.

– Se vårt utvalg av solarium til hjemmebruk her –

Topaz 24/1 C – Et solarium som egner seg godt for hjemmebruk.

 

Finn modellen som passer for deg

Våre solsenger er utviklet for solstudioer, treningssentre, spa og skjønnhetssalonger, så vel som hjemme.

Planlegger du å skaffe deg et solarium for hjemmebruk, anbefaler vi bestselgeren Topaz 24/1 C. Den har et plassbesparende og kompakt design, ulike alternativer og muligheter, i tillegg til å være et solarium til en god pris.

Med et stående solarium kan du tiltrekke deg kunder med helseutfordringer og som har vondt for å ligge på hardt underlag.

Med en ansiktssol oppnår du effektiv ansikts- og skuldersol uansett hvor du står eller sitter. Et produkt som skapt for deg som ønsker litt farge og velvære hjemme.

Hvilken modell som passer best for deg, kan avhenge av både økonomi og bruk. Driver du et solstudio og ønsker et bredt utvalg, kan det være lurt å gå til anskaffelse av både en elegant og enkel solseng og en mer avansert variant.

 

Få mest ut av solingen

Som et supplement til solarium, har vi et bredt utvalg av solariumskremer. Vi har mange forskjellige kremer, slik at du kan finne en som passer nettopp deg og ditt behov. Du finner kremer både med og uten bronzer, i tillegg facial tanner for et raskere og bedre resultat. Her kan du se vårt utvalg av solariumskremer, både flasker og porsjonspakker.

Alle ønsker vi å få valuta for pengene våre. Prøv en solariumskrem neste gang du soler deg for å få maksimalt utbytte av solingstiden. Påfør et jevnt lag på huden før soling og opplev en imponerende krem som tilfører huden fuktighet og sørger for en raskere, jevnere og dypere brunfarge.

Det er ikke bare huden som bør beskyttes når du skal ta solarium, det samme gjelder øynene. Solstrålene kan gi kortvarige skader på hornhinnen, og på lang sikt uklarhet i øyelinsen. Brillene er designet spesielt for solariumsbruk og fins både med og uten bøyle over nesen.

Leveringstid for solarier som ikke er på lager er normalt 2-3 uker.

Se vårt utvalg av solarium til hjemmebruk her

Noen populære produkter:

 

Stående solarium hjemmeAnsiktssol hjemme Solarium til hjemmebruk